cororona

By 18 maart 2020 maart 25th, 2020 Geen categorie

Spannende tijden……

Spannende tijden voor iedereen en met een grote impact op onze samenleving. Ook op ons als Muller Mode. De lente is begonnen met fris zonlicht maar ook met de donkere wolken van het corona virus. De winkel ziet er spic en span uit, de collecties hangen klaar in de winkel om gedragen te worden. Maar wij kunnen ons voorstellen dat dit nu geen prioriteit heeft en vinden het dan ook moeilijk de juiste keuzes te maken.

Op dit moment blijft onze winkel geopend en houden we ons aan alle adviezen en voorschriften. Heeft u plannen om ons te bezoeken? Heel graag, wij houden wel rekening met het aantal klanten aanwezig in de winkel.

Ziet u liever af van een winkelbezoek maar wilt u toch iets nieuws voor het voorjaar?
Velen van u adviseren wij al jarenlang en wij kunnen dan ook een goede inschatting maken van uw smaak, maat en in welke kleding u zich prettig voelt. Daar houden wij met de inkoop natuurlijk al rekening mee. Geef ons uw wensen door en wij komen graag bij u een selectie brengen. (En halen die uiteraard ook op) Zo kunt u thuis veilig en onbezorgd in uw eigen omgeving kijken, passen en voelen. Goed idee?
Bel 0413-472783, email info@mullermode.nl , app 06-83699151 ons en wij regelen het voor u! Ook buiten openingstijden ben u van harte welkom.

Mochten er nieuwe richtlijnen komen dan passen wij ons beleid daar natuurlijk op aan.
Wij hopen dat deze tijd snel voorbij gaat zodat we weer volop kunnen genieten van het voorjaar en de zomer.

Volg onze social media voor de laatste info en natuurlijk foto’s van de actuele collectie.

Tot spoedig ziens of horens, en blijf gezond!
Susanne, Marloes, Bram
aangepaste openingstijden: DI-VR 10-17 uur Zat 9-17 uur
Koopzondag 29 maart open van 12-17 uur.

Leave a Reply